GARNİZON KOMUTANI GÖZALTINDA

...................

GARNİZON KOMUTANI GÖZALTINDA
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Gerede ilçesi Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Haktan Doğan FETÖ/PYD soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Garnizon Komutanı Doğan, soruşturmanın yürütüldüğü Trabzon’a götürüldü.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PYD operasyonları kapsamında gözaltına alınan Arif Haktan Doğan’ın askeri lojmanında ve makamında hafta sonu arama yapılarak bazı evrak ve dokümanlara el konuldu. İncelenmek üzere el konulan evrak ve dokümanlarda Doğan ile birlikte Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Trabzon Savcılığından yapılan açıklamada “Soruşturma sırasında elde edilen bilgi ve belgeler ile birlikte insan haklarına ve hukuk devleti ilkelerine uygun olarak soruşturma işlemleri yürütülmektedir” denildi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.