VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ'DE ÖĞRENCİLERİN TERÖRE İSYANI...

22 Aralık 2016

....................

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve üniversite topluluklarından oluşan öğrenci grubu Halep ve şehitler için kampus alanında yürüyüş yaptılar. 

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Topluluklarından oluşan öğrenci grubu Halep’te yaşanan olaylar ve şehitler için yürüyüş yaptı. Eski rektörlük binası önünde toplanan grup sloganlar, pankartlar ve Türk Bayrağı eşliğinde yürüdü. Üniversitenin aktivite merkezine kadar süren yürüyüşün sonunda şehitler için saygı duruşun bulunarak, istiklal marşının ardından dua ettiler.

“BİZİ BİRŞEYLER YAPMAYA…”

Yürüyüşün sonunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih Öztürk yaptığı basın açıklamasında, “Ülkemizin ve tüm İslam coğrafyasının içinde bulunduğu zorlu durum bizi derinden üzmekte, endişelendirmekte ve bizi bir şeyler yapma gayreti içine itmektedir” dedi.

“ZULMÜN KARŞISINDA DURACAĞIZ”

“Daha 10 gün önce Beşiktaş’da meydana gelen patlamanın yaralarını sarmamışken, zalimler bir kez daha alçak yüzünü göstermiş Kayseri’de 13 askerimizi şehit etmiştir” diyen Öztürk şu ifadelerde bulundu:

“Yıllardır zalimler başta Halep olmak üzere Musul, Kerkük, Filistin gibi birçok Türk İslam coğrafyasını dünyanın görebileceği en acımasız katliama tabi tutmaktadır. Masum ve çocukları öldürmekteler, kadınların namusuna göz dikmektedirler. Ne yazık ki dünya bu vahşet karşısında sessiz kalmakta adeta insanlığını unutup yapılan zulme ortak olmaktadır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Toplulukları olarak bu zulmün karşısında duracağız. Mazlumun yanında olup el uzatacağız ve yaralarını saracağız.” 

  • AİBÜ'DE ÖĞRENCİLERİN TERÖRE İSYANI...
  • AİBÜ'DE ÖĞRENCİLERİN TERÖRE İSYANI...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.