VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MAÇI DEĞERLENDİRDİ

17 Ocak 2017

.........................

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası'nın gruplar mücadelesinin 5.haftasında sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Takım adına bir şeyler vermek, takım adına oynamak bu her şeyden önemli” dedi.

‘’9 oyuncu ile yolları ayrıldı ve 6 oyuncu katıldı.’’

‘’ Gelen transferlere baktığımız zaman bireysel anlamda hepsi bize katkı sağlayabilecek oyuncular olduğunu hem Cumartesi günü oynamış olduğumuz karşılaşmada hem de bugünkü karşılaşmada çok iyi bir şekilde gördük. Ama tabii takım olmak değişik bir şey. Takım adına bir şeyler vermek, takım adına oynamak bu her şeyden önemli.’’

‘’Karşılaşmanın ilk 15 dakikası açıkcası istediğimiz gibi değildi.’’

‘’Çünkü sahada çok basit pas hatası yapan, zaman zaman kopuk bir Boluspor var. Ama daha sonra tamamen değişik bir görüntüye büründük. Zaman zaman iyi pozisyonlar yakaladığımızı düşünüyorum. Bugün sonuç olarak üç puan alamadık ama oyun anlamında çok şey aldığımızı düşünüyorum. Yeni gelen arkadaşların bize neler katabileceğini çok iyi bir şekilde gördük."

 

1 yorum yapılmış
  • Bolu
    10 Şubat 2017 • 12:19
    Bundan sonra her maç'da üç puan olacak,Çünki sol açık sorunu halledildi,Guido Koçer geldi,Gol'de atıyor,Ben çok eski Bolusporlu,VEDAT'a Benzetiyorum,Rıdvan Ertan'ın Dayısına,Koşuş sitili,hep aynı.Başarılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.