VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 1 MART CUMARTESİ

1 Nisan 2017

....................

1- Dörtdivan ilçesi Aşağıdüğer Köyü halkından, Hafize MİSİRLİ'nin eşi, Bayram MİSİRLİ ve Melek COZOĞLU'nun babaları, Hüseyin, Hasan MİSİRLİ ve Ramazan COZOĞLU'nun dedeleri; Hüseyin MİSİRLİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Dörtdivan Aşağıdüğer Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Ömerler Köyü halkından, Mehmet ÇELİLCAN'ın eşi, Selami ve Güner ÇELİKCAN'ın anneleri, Ahmet ÇELİKCAN'ın ablası; Nazile ÇELİKCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ömerler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Mudurnu Keçikıran Köyü halkından, Merhum Hafız Mustafa GÖKÇEOĞLU'nun eşi, Merhum muhtar Mehmet GÖKÇEOĞLU, Kazım GÖKÇEOĞLU, Şerife CANTÜRK ve Ayşe YÜKSEL'in anneleri; Emine GÖKÇEOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Keçikıran Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Yeniakçakavak Köyü halkından, Salih ve Emine SARIASLAN'ın oğlu, Salih SARIASLAN'ın torunu; Dindar SARIASLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeniakçakavak Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Seben İlçesi halkından, Merhum Remzi ATA'nın eşi, Rıdvan ATA, Seher UZUN'un anneleri, Ersin UZUN'un anneannesi, Nilüfer KAVUK'un babaannesi; Hatice ATA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.