VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VATAN EVLATLARI BU EVLERDE YETİŞİYOR

25 Nisan 2017

.................

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından yurt genelinde olduğu gibi Bolu’da "Ülkü Evi" adıyla üniversiteli öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 20 tane öğrenci evi açıldı.

 Bolu Ülkü Ocakları tarafından "Ülkü Evi" adıyla üniversiteli öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açılan öğrenci evleri açıldı.

“BAYRAMIZA EZANIMIZA BAĞLI GENÇLER”

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ülkemizin ve milletimizin geleceğine yatırım yapabilmek adına, devletine ve milletine sadık, bayrağına ve ezanına ölümüne bağlı gençlerimizin yetiştirilebilmesi adına Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un talimatları doğrultusunda ilimizde üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak adına ‘Ülkü evleri’ projesi kapsamında yaklaşık 20 adet öğrenci evimiz bulunuyor” ifadeleri kullanıldı.

“BİZİM SEVDAMIZ VATANA”

“Devletine başkaldıranın karşısında demir bir dağ gibi duruşunu bozmayan ülkücü gençliğe katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimizin gönül rahatlığı ile destek verebileceği ülkü evlerimizi her zaman ziyaret edebilir genç kardeşlerimizin, asena teşkilatlarımızın sıkıntıları ile yakından ilgilenebilirsiniz. ‘Bizim sevdamız vatana, bizim sevdamız Kuran’a’ düsturu ile çıkmış olduğumuz kak yolunda genç bozkurtlarımıza yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde baba olabilmek bizim derdimiz. Siz değerli Bolulu hemşerilerimizde bu kampanya da bizleri yalnız bırakmayarak gençlerimizin ihtiyaçlarına kucak açacağınızı temenni ediyoruz. Yüce Allah vatanımızı ve milletimizi bir eylesin.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.