REKTÖR COŞKUN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

.................

REKTÖR COŞKUN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

ÖZEL HABER

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz hafta YÖK tarafından hakkında soruşturma açılan Hayri Çoşkun sabah saatlerinde istifasını YÖK’e sundu. Hakkında FETÖ soruşturmalarında dava açılan ve sanık sıfatıyla yargılanmasına başlanacak olan Coşkun’un istifası kamuoyuna bomba gibi düştü.

Bolu’da, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 23’ü tutuklu 77 akademisyen hakkında hazırlanan 72 sayfalık iddianamede Abant İzzet Baysal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’un da sanık sıfaıtıyla 8 Mayıs’ta yargılanmasına başlanacak. Coşkun’dan boşalan rektörlük koltuğuna ise kimin atanacağı ise merakla bekleniyor.

4 yorum yapılmış

  • AdltGrk (9 yıl önce)
    Bunca yıl Bolu'ya Üniversiteyi İki katı büyüterek hizmet etmiş bir insana linç girişimini kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • drkok (9 yıl önce)
    İstifa etmedi İSTİFA ETTİRİLDİ. Çarşamba günü YÖK denetçileri geldi durumu ilettiler ya istifa et ya da görevden alırız diye Zaten Pazartesi Salı YÖKte mekik dokumuştu ağlamalara devam etti karı gibi En son Perşembe günü YÖKdeki son ağlamaları fayda etmeyince Cuma kaçınılmaz sonu kabul etmek zorunda kaldı Onca kişiye zülüm yapan Ve başka illere kaçırtan kadrolarıyla özlük haklarıyla oynayan Hayırsız için ZULÜMLE ABAD OLUNMAZ sözü karşılığı yerin
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizyldz (9 yıl önce)
    Gelen MHP li olur sanırım Bahçeli ağırlığını koyacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiyaragasi (9 yıl önce)
    İsabet olmus
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.