VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GELENEKSEL RAMAZAN ÇADIRI KURULUYOR

25 Mayıs 2017

..............................

MÜSİAD Bolu Şubesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahipleri için Anıt Park’ta kurulacak Ramazan çadırı kurulacak. Şube Başkanı Abdullah Abat, “Milletçe sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı kutlu bir zaman dilimini yaşadığımız şu günleri iyi değerlendirerek yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmeye, onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Günde bin kişi iftar çadırında orucunu açacak” dedi.  

 MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanı Abdullah Abat, Anıt Park meydanında ihtiyaç sahipleri için Ramazan Çadırında iftar uygulamasının devam edeceğini belirtti.

Başkan Abat mesajında, “Milletçe sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı kutlu bir zaman dilimini yaşadığımız şu günleri iyi değerlendirerek yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmeye, onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Her sene olduğu gibi bu sene de Anıt park meydanında ihtiyaç sahipleri için Ramazan Çadırında iftar uygulamamız devam edecek. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşanması için gayret göstereceğiz. Bu duygular içinde bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.