VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU REKLAM VATANDAŞI RAHATSIZ EDİYOR

30 Mayıs 2017

.........................

Bolu Atatürk Stadyumu’nda Göztepe ile oynanan play-off ikinci karşılaşmasında reklam panolarında sürekli dönen BAŞGİMPA reklamları dikkatlerden kaçmadı. Sahibi FETÖ soruşturmasında tutuklanan firmanın geçtiğimiz yıllarda firmalarındaki araçların plakalarını “FG” bile yaptığı biliniyor.  Boluspor yönetimini duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Göztepe maçında neredeyse tüm izleyicilerin dikkatini stadın her yerini saran BAŞGİMPA reklamları çekti. Sahibi aslen Geredeli olan Mehmet Ali Başdurak geçtiğimiz ay FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

“HALKIMIZ RAHATSIZ OLUYOR”

Vatandaşlar gördükleri manzaraya tepki göstererek, “Mehmet Ali Başdurak FETÖ tutuklusu diye her yerde haber oldu. Hem de 15 Temmuz darbe girişimine kadar Pensilvanya’ya giden ve FETÖya bağlılığını bildiren şahıslardan olduğunu sağır sultan biliyor. 17-25 Aralık hain FETÖ algı operasyonları sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Fetullah Gülen ve örgütünün üzerine gitmesi ile Başgimpa cemaate destek çıkarak tabelalarını karartmış ve araç plakalarını FG yapmışlardı. Bunları biz vatandaş olarak biliyoruz. Tutuklanmadan kısa süre önce Boluspor’a reklam verdiğini basından duyduk. Boluspor yöneticileri kötü niyetli değildir ama statta bulunan reklamlar 15 Temmuz şehitlerinin ailelerini ve Türk halkını rahatsız ediyor” dediler.

Kaynak – Bolu Bakış

  • BU REKLAM VATANDAŞI RAHATSIZ EDİYOR
1 yorum yapılmış
  • Gereksiz
    31 Mayıs 2017 • 03:08
    Gereksiz haber. Sözleşmesi bitmeden fesh edilmez reklamlar adamlarda yıl basında sözleşme yaptılar. İçerikleri bilmeden haber yapıyorsunuz. Tribün deki fetocuların resimlerini çekin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.