VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 23 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

23 Ağustos 2017

.........................

1- Yuva Köyü halkından, Ali ÇELİKBAŞ'ın eşi, Fatma YILMAZ, Ayten BARIN, Metin ve Bayram ÇELİKBAŞ'ın anneleri, Abdullah YILMAZ, Arif BARIN, Ercana ÇELİKBAŞ ve Ayşe ÇELİKBAŞ'ın Kayınvalidesi; Safiye ÇELİKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yuva Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Örencik Köyü halkından, Merhum Zeki YILMAZ ve Berrin YILMAZ'ın oğlu, Şule ve Levent YILMAZ'ın kardeşleri, Barış YILMAZ'ın babası, Huriye YILMAZ'ın kayınbiraderi; Hüseyin YILMAZ HPak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Örencik Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Hendek Uzuncaorman Köyü halkından, Yukarı Çarşı eski esnaflarından Merhum Hami ÖZASLAN'ın eşi, Çelik Tiç. sahibi Hüseyin ÖZASLAN, Faruk ve Birgül ÖZASLAN'ın anneleri, Suvarioğlu çalışanı Sevim ÖZASLAN'ın kayınvalidesi; Minüre ÖZASLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Hendek Uzuncaorman Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.