VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN 100 KİŞİ İHRAÇ EDİLİYOR

3 Eylül 2017

.......................

MHP İl Başkanı Adem Evcil, bayramlaşma töreninde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatına kayıtlı yaklaşık 100 kişiyi ihraç istemiyle disipline sevk ettiklerini açıkladı. Listede, MHP’de geçmişte görev almış İl Başkanları başta olmak üzere çeşitli önemli kademelerinde görev alan isimler bulunuyor.

Partisinde yaşanan istifalara değinen Adem Evcil, “İhraç listesinde isimlerinin olacağını bildikleri için kamuoyunu sürekli meşgul etmeye çalışmaları daha önce de devam etti. Seçim kurulundan almış olduğumuz sayılara baktığımızda 25 – 30 kişi istifa etmiş ve bunların tamamı bu işler başladığında istifa etmeleri elzem olan insanlardır. Yaptıkları saygısızlıkları, siyasi nezaketsizlikleri, siyasi ikiyüzlülükleri Bolu Kamuoyu tarafından yakından biliniyor.”

“Bayramdan sonra çok yönlü temizlik var”

“Bayramdan sonra Allah nasip kısmet ederse, yaklaşık 100 kişilik bir ihraç listesi söz konusudur. Disipline sevk ettiğimiz 100 isim vardır. İçlerinde belediye meclis üyelerinden tutun da, eski il başkanlarına kadar çok yönlü bir temizlik harekatına Allah nasip kısmet ederse girişeceğiz. Biz daha önce de bir çok beyanatımızda bunu dile getirmiştik. Biz iktidar olacağız diye ideolojimizden taviz verecek bir siyasi parti değiliz.” 

3 yorum yapılmış
  • yazk
    3 Eylül 2017 • 06:39
    Geriye kaç kişi kalacak acaba...Yazık...
  • Esnac
    3 Eylül 2017 • 07:45
    Temizlik imandan gelir...
  • Bolulu
    3 Eylül 2017 • 08:37
    Hiç gerek yoktu böyle şeylere yakında mhp de bahçeli ve önce atadığı sonra seçtirdigi il ve ilçe başkanlarından başka kimse kalmayacak böyle giderse...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.