GECE YARISI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI

...................

GECE YARISI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da, gece saatlerinde evinin balkonuna çıkarak “yardım edin, beni kurtarın” diye bağıran genç mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Edinilen bilgiye göre, Karaçayır Mahallesi Şehit Necip Emre Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın birinci katında yalnız yaşayan 25 yaşındaki Ömer Faruk Kocakaya isimli genç, evinin balkonuna çıkarak “yardım edin, beni kurtarın” diyerek bağırdıktan sonra tekrar evine girdi. Evin içinde de bağıran ve yardım isteyen genci duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdiler.

YERDE BAYGIN HALDE BULUNDU

Olay yerine gelen ekipler sesin geldiği dairenin kapısının kapalı olması üzerine, eve balkondan girilmesi için itfaiye ekiplerine haber verdiler. Eve giren itfaiye ekipleri Kocakaya’yı yerde baygın halde yatarken buldular. 112 Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olayda, 25 yaşındaki Kocakaya ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Gencin yardım çığlıklarıyla panik yaşayan onlarca mahalleli olay yerinde toplanarak dakikalarca Kocakaya’nın evden çıkarılmasını bekledi.

Haber Fotoğrafları
GECE YARISI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI
GECE YARISI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI
GECE YARISI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI
GECE YARISI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI

1 yorum yapılmış

  • Napcan (8 yıl önce)
    Eeeee sonuç
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.