VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHRAÇ LİSTESİNDE TANIDIK İSİMLER...

12 Eylül 2017

........................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil’in il teşkilatından 100 kişinin ihraç edileceğini açıklamasının ardından ihraç listesindeki isimler netleşmeye başladı. Listede Mansur Şen, Çetin Yardemir, Hüseyin Tekin, Şükrü Gülez ve Hüseyin Çavuşoğlu gibi isimler de bulunuyor.

Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın’ın haberine göre, MHP’de ihraç listesindeki isimler belli oldu. MHP İl Başkanı Adem Evcil, “Bayramdan sonra Allah nasip kısmet ederse, yaklaşık 100 kişilik bir ihraç listesi söz konusudur. Disipline sevk ettiğimiz 100 isim vardır. İçlerinde belediye meclis üyelerinden tutun da, eski il başkanlarına kadar çok yönlü bir temizlik harekatına girişeceğiz. Biz daha önce de beyanatlarımızda bunu dile getirmiştik. Biz iktidar olacağız diye ideolojimizden taviz verecek bir siyasi parti değiliz” demişti.

Adem Evcil’in açıklamasının ardından Bolu kamuoyu 100 kişi olduğu iddia edilen listede hangi isimlerin olduğunu merak ediyordu. MHP kulislerinde yaptığımız araştırmalar sonrası disiplin kuruluna sevk edilen bazı önemli isimler belli oldu.

LİSTEDE TANIDIK İSİMLER VAR

Disiplin Kuruluna Sevk edilen isimler arasında eski il başkanı ve muhalifler tarafından toplanmak istenen olağanüstü kurultayda delege olan Mansur Şen, Çetin Yardemir, Hüseyin Tekin, geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkan adayı Şükrü Gülez, eski MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Öz, Mustafa Özdemir, Süleyman Bakırcı, Hüseyin Çavuşoğlu, Ayhan Eroğlu, Fazıl Şolpan, Ökkeş Bahadır, Mustafa Öz, Recep Yıldız, Yusuf Cebe, Ahmet Örnekbaş, İbrahim Arslan ve bazı ilçe belediye meclis üyeleri yer alıyor.

5 yorum yapılmış
  • osmantopuz
    12 Eylül 2017 • 13:34
    Merak ediyorum 2019 seçimlerinde Bolu'da kaç oy alacaklar,Listeye bakıldığında zamanında partimiz için çalışan 1980 döneminin çilesini çekmiş gönüldaşlarımız var,yazık geçenlerde degerli bir büyüğümüzün paylaştığı bir yazı aklıma geldi ismimizi partiden silebilirler fakat kalbimizden ülkücülüğü silebilecekler mi?Ankara genel merkez neden böyle davranıyor çok yazık başka partiye oy vermem ama bu gidişle MHP'yede oy vermem verdirmem....
  • brahimArslan
    12 Eylül 2017 • 18:58
    MHP nin kuruluşundan bu yana lise yıllarımdan itibaren Üllücü hareketin mensubunun. Bu kutlu davada Ülkü-Tek yönetimi,Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ülkü-Bir yöneticiliği ve Kamu Sen kurucu üyeliği,Türk Habet Sen üyeliği ,Kamu görevinden emekli olduktan sonra MHP Il yöneticiliği görevlerinde bulundum.Hayatım boyunca Ülkücü mücadelenin ön saflarında yer aldım. Ülkücüyüm. Hiç bir güç beni davamdan vazgeçilemez. Selam olsun Ülkücü kalabilenlet
  • Bolulu
    12 Eylül 2017 • 21:51
    Sayin mansur sen abim bu partiye yillarini hayatini vermisti uzuldum
  • Cetinyildirim
    13 Eylül 2017 • 10:02
    MANSUR ŞEN ABİMİZ SAYIN BAŞKANIMIZ ÖMRÜNÜ BU PARTİYE VERMİS YAZIK YAZIK
  • ERAFETTNYILMAZ
    13 Eylül 2017 • 10:48
    BAŞBUĞUMUZUN GERÇEK VARİSLERİNİ ASİL VE YİĞİT BOZKURTLARI HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ.KURT POSTUNU GİRMİŞ ZAVALLILARIDA HİÇ HATIRLAMAYACAĞIZ.BÖYLE BİLİNE !!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.