VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"FETULLAH GÜLEN BİR ŞARLATANDIR"

26 Eylül 2017

..........................

Bolu'da, FETÖ/PDY davasında yargılanan 7 avukat arasında tek tutuklu sanık olan Özgür Beyarslan'ın tutuksuz yargılanan eşi avukat Vildan Beyarslan, “Ben Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir ailenin çocuğuyum. Bu yapıyla alakam olsaydı hakim ve savcılık sınavlarında başarılı olurdum. Bu 'Fetullah' denen şarlatanla bir bağlantım yoktur. Kendisi bir din alimi değil, şarlatandır. Benim böyle bir adamın peşinden gitmem düşünülemez. Fethullah Gülen şerefsizinin, soytarısının ardından gidecek kadar düşmedim çok şükür” dedi.

Avukatlar iddianamesi kapsamında mahkemede ifade veren Avukat Vildan Beyarslan gözyaşlarını tutamadı. Beyarslan, FETÖ lideri Fetullah Gülen'e “Şarlatan” benzetmesi yaptı. FETÖ davalarında ilk kez bir kişi terör örgütü liderine hak ettiği şekilde hitap etti.

“KENDİSİ BİR DİN ALİMİ DEĞİL ŞARLATANDIR”

Vildan Beyarslan,Benim hayatımın hiçbir döneminde bu yapıyla ilişkim olmamıştır. Düşünce ve yetişme tarzı olarak bu terör örgütü bana hitap etmemektedir. Ben bu yapının ne okuluna gittim, ne de dershanesine. Ben devlet okullarında eğitimimi tamamlayıp avukat oldum. Ben Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir ailenin çocuğuyum. Bu yapıyla alakam olsaydı hakim ve savcılık sınavlarında başarılı olurdum. Bu 'Fethullah' denen şarlatanla bir bağlantım yoktur. Kendisi bir din alimi değil, şarlatandır. Benim böyle bir adamın peşinden gitmem düşünülemez. Fethullah Gülen şerefsizinin, soytarısının ardından gidecek kadar düşmedim çok şükür” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    26 Eylül 2017 • 22:04
    Diyelimki doğru söylüyor haklıda olabilir. Fakat her böyle konuşanda serbest bırakılırsa inanın içeride kimse kalmaz. İyi yi ve kötüyü karar mercileri iyi ayırt etmesi lazım yazık günahtır suçsuz ve garibanların içeride tutulması. Tesbitler doğruysa asın gitsin zaten bir an önce.
  • Alikoc
    27 Eylül 2017 • 00:49
    Siyasiler.başımızdakiler ne zaman yargilanacak
  • Bilirkii
    27 Eylül 2017 • 16:44
    Bunu suan söylemek marifet degil eger darbe basarili olsaydi o zmn diyebilecekmiydi boş seyler bunlar..Kimin sucu varsa ceksin degilsede beraat etsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.