KUMAŞ AİLESİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRDİ

.....................

KUMAŞ AİLESİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor yönetimlerinin değişmez isimlerinden Bolulu işadamı Metin Kumaş ve ailesi inşaat sektörüne giriş yaptı. Borazanlar Mahallesi’nde 42 daire ve büyük bir iş yerinden oluşan inşaatın temelini attılar.

Bolu’da Arçelik firmasının önemli yan sanayi kuruluşu olan Serdar Makine Sanayi, inşaat sektörüne giriş yaptı. Borazanlar Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı’nda 42 daire ve bir iş yerinden oluşan inşaatın temeli atıldı. İşadamı Metin Kumaş ve kardeşi iş adamı Çetin Kumaş tarafından başlanan inşaatın hızlı bir şekilde bitirilmesi hedefleniyor. Boluspor’un değişmez yönetim kurulu üyelerinden olan Metin Kumaş’ı inşaat başlama aşamasında, Boluspor yönetim kurulu da yalnız bırakmadı. Kumaş ailesine, Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulunun yanı sıra eski başkanlardan Emin Semercioğlu da ‘Hayırlı olsun’ temennilerinde bulundular.

Haber Fotoğrafları
KUMAŞ AİLESİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRDİ
KUMAŞ AİLESİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRDİ
KUMAŞ AİLESİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRDİ

2 yorum yapılmış

  • firdevs (8 yıl önce)
    inşaat sektöründe işyeri ve daire de hem kiralık hemde satlık stoğu şişti patlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • NaimDemir (8 yıl önce)
    Hayirli ugurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.