FİDAN CENAZE EVİNE GELDİ...

.......................

FİDAN CENAZE EVİNE GELDİ...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan, dayısının oğlu olan şehit İlhan Sezer’in baba evine gelerek ailenin acısını paylaştı. Fidan’ın üzüntüsü yüzüne yansırken, Bolu Valisi Aydın Baruş ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay yalnız bırakmadı.

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan, Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucunda şehit düşen dayısının oğlu Uzman Çavuş İlhan Sezer’in baba evine gelerek hem taziyeleri kabul etti hem de ailenin acısını paylaştı.

İlhan Sezer’in şehit olduğu haberini alan Fidan, şehitin baba evi olan Bolu’nun Gerede İlçesi Nuhören Köyü’ne akşam saatlerinde geldi. Fidan, şehit evinde bekleyen köylülerin taziyelerini kabul ettikten sonra eve girerek baba İsmail Sezer’e başsağlığı diledi.

Haber Fotoğrafları
FİDAN CENAZE EVİNE GELDİ...
FİDAN CENAZE EVİNE GELDİ...
FİDAN CENAZE EVİNE GELDİ...

1 yorum yapılmış

  • Yakupadnanmuratolu (8 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin türk milletinin başı sağ olsun sizlerede sağlıklı uzun ömürler VERSİN amin
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.