VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ İL BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

18 Ekim 2017

........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, taciz iddiaları sonrasında gözaltına alınan Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik’in partiden ihraç edildiğini söyledi.

Olağanüstü toplanan AK Parti Bolu İl Teşkilatı Salı akşamı jet hızıyla toplandı. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrasında Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik’in ihraç edilmesi kararını aldı.   

AK Parti İ Başkanı Nurettin Doğanay, “Çevik hakkında öne sürülen iddialar üzerine il yönetim kurulumuz aynı günü 17.10.2017 Salı saat 19.00’da toplanmış ve Saim Çevik disiplin kurulana kesin ihraç talebiyle sevk edilmiştir. Saim çevik Parti disiplinin kurulunun aldığı karar ile partimizden ihraç edilmiştir” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİZ DAVASINA HALEL GETİRECEK…”

“Ak Parti misyonuyla örtüşmeyen ve partimiz davasına halel getirecek hiçbir isimin partimiz bünyesinde yer alması mümkün değildir. Nitekim İddiaların akabinde- dakikalar içinde- Bolu İl Teşkilatımız hemen harekete geçmiş ve tek gündem maddesiyle toplanmıştır. Çevik hakkında çıkan iddialar konun hassasiyetine binaen anında dikkate alınmış ve çevik partimizden ihraç edilmiştir Adli makamlara intikal eden konunun bundan sonrada takipçisi olacağımızı belirtir kamuoyuna saygı ile duyururuz.” 

1 yorum yapılmış
  • Allahvargamyok
    19 Ekim 2017 • 18:11
    Nasil adamin daha sucu belli bile degilken bu kadar cabuk harciyorsunuz bu adam maddi manevi bu parti için canla başla çalıştı bu adami bilen biliyor allah biliyor inşallah bunuda atlatacak o resimde siritanlar sanki güzel bi is yapiyor gibi baskana oh der gibi davranmayin düşmeyen bir allah tir bunu unutmayin allah gizli açık hepimizin ne yaptigini biliyor disardaki insanlarda biliyor kimin ne olduğunu bazilari gizlesede cok konuşuluyorsunuz eger burdasaimbaşkandagercekten suc
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.