KİM BU RUH HASTASI....

.........................

KİM BU RUH HASTASI....
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da bir ruh hastası havalı tüfekle kedi ve köpekleri vuruyor. Hayvan severleri ayağı kaldıran olay sonrası Vali Aydın Baruş’u  talimatıyla sapkın ruhlu şahıs tespit edilmeye çalışılıyor.

Bolu’da hayvanseverleri aynı çatı altında toplayan Bolhayko’ya konunun kendilerine iletilmesinden sonra Derneğin Başkanı Melek Ünal valiye ve savcılığa şikayette bulundu.

Kültür, Yukarı Soku ve Dodurga mahallelerinde 3 kedi yaralı olarak bulundu. Hayvanseverler tarafından veterinere götürülen kedilerden havalı tüfekle atılan saçmalardan çıktı. Bundan bir ay öncede bir köpek vurulmuş ve vücudunda 8 adet saçma bulunmuş, köpek hayatını kaybetmişti. Polis şahsı bulmak için çalışma başlattı. 

2 yorum yapılmış

  • Tugaysepeti (8 yıl önce)
    O ruh hastası bir an önce bulunup o havali tufekle tek tek attigi sacmalari makatina sokmak gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • mican (8 yıl önce)
    Ne ruh hastası. Çok affedersiniz. Bilerek yapılmışsa PiSLiK, cezasi da Allahın emri olan KISAS.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.