JANDARMA YİNE GEÇİT VERMEDİ...

.............................................

JANDARMA YİNE GEÇİT VERMEDİ...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan 3 farklı operasyonda çok sayıda kaçak içki, kaçak sigara ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirildi.

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri TEM Otoyolu üzerinde yaptıkları uygulamada durduğu yolcu otobüsünde 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Otobüste yolcu olarak bulunan kaçak sigaraların ait olduğu kişinin üzerinde yapılan aramada ise  31 adet metanfetamin, ve 5 gram esrar yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İkinci operasyon ise Mengen İlçesi’nde gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı ve Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda yasadışı imalathane olarak kullandığı tespit edilen 4 farklı adrese operasyon yapıldı. Adreslerde yapılan aramada 94 litre sahte rakı ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Son operasyon ise Dörtdivan İlçesi’nde yapıldı. İlçede yapılan asayiş kontrolünde 3 şüphelinin üzerinde ve otomobillerinde arama yapıldı. Yapılan aramada, 3 adet ruhsatsız tabanca, 41 adet mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 8 litre kaçak içki ele geçirildi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.