VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARMİNE MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

14 Kasım 2017

....................

Tesettür giyimin öncü markalarından Armine, Bolu’da mağaza sayısını ikiye çıkardı. Hicran Çağalı ve Güler Burkucu tarafından açılan kadın giyim markası Armine’nin 45. şubesi kalabalık bir katılımla hizmete başladı.

Kadın giyim markası Armine, Highway Outlet’den sonra Bolu da ikinci şubesini İsmet Paşa Caddesi’nde açtı. Açılış törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Armine müdürlerinden Bilgehan Gülşen, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

“BOLU’YU MEMLEKETİMİZ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Açılışta konuşan Armine Müdürlerinden Bilgehan Gülşen, “Burası bizim 45. mağazamız bu mağazayı Bolu da açmak ayriyeten mutlu etti. Bolu’yu memleketimiz olarak görüyoruz. Highway Outlet’ten sonra Bolu’ya 2. mağazayı açmakta Bolu’ya olan güvenimizden. Burayı açanlara çok teşekkür ediyorum. Armine ailesini katılmakla bizleri şereflendirdiniz. İnşallah cenabı hak hayırlı bol kazançlar ihsan eder.” ifadelerine yer verdi.

“ALLAH KAZANÇLARINI BOL ETSİN”

Açılışta konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Armine’nın Bolu da açılmasını sağlayan böyle güzel insanları kutluyorum. Armine sistemin gelip buraya açılışa katkı vermelerinden ötürü onları da kutluyorum. Bolu yakın zamanda dünya kenti olacaktır bundan emin olasınız. Dünya da yaşanabilir kentin ilerde en önemli caddelerinden biri olacak olan İsmet Paşa caddesinde böyle bir mağazanın açılmış olması Bolu Belediye başkanı olarak da bizler için bir onurdur. Allah açanlara yardı etsin, kazançlarını bol etsin Allah mübarek etsin” dedi.

  • ARMİNE MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ
  • ARMİNE MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ
  • ARMİNE MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.