VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 8 ARALIK CUMA

8 Aralık 2017

...................

1- Sazakşeyhler Köyü halkından Merhum Mehmet DEMİRTAŞ'ın eşi, Kıvırcık Dursun DEMİRTAŞ, Şerife AYDIN, Hacer SEÇME ve Adike AYDOĞAN'ın anneleri; Emine DEMİRTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sazakşeyhler Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Seben İlçesi Değirmenkaya Köyü halkından Merhum Yunus MEŞHUR'un Eşi, Safinaz, Rabia, Nezaket, Ayşe, Nimet, Gülbahar, Celal ve Ali Rıza KAHRUMAN'ın ablası, Selvinaz ÖCALAN, Yüksel KAHRUMAN ve Adem GÜLENÇ'in annesi; Bahire MEŞHUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Merkez Tepecik Mahallesi Akşemsettin Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3- Demirciler Köyü halkından Emine FİDAN'ın eşi, İsmail, İbrahim FİDAN, Ayten TOKER, Nurten ERÇELİK ve Fatma YILDIZ'ın babaları, Mehmet TOKER, Adem ERÇELİK ve Salih YILDIZ'ın kayınpederi, Gökhan TOKER, Arif ve Umut FİDAN'ın dedeleri; Bayram FİDAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Demirciler Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Kültür Mahallesi halkından Nurettin EFE, Fatma KALE, Münevver KOÇAN, Mükerrem CANER, Müşerref AYDIN, Sabahat BAYRAM ve Gönül YÖRÜK'ün anneleri; Ayşe EFE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.