ÇALDIĞI TELEVİZYONLARI SATARKEN YAKALANDI...

......................................

ÇALDIĞI TELEVİZYONLARI SATARKEN YAKALANDI...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da, çaldığı televizyonları satmaya çalışırken suçüstü yakalanan 23 yaşındaki B.A. isimli şahıs adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Semerkan Mahallesi Semerkant Caddesi üzerinde beyaz eşya dağıtımı yapan araçtan 2 adet televizyon çalan 23 yaşındaki B.A. isimli şahıs, çaldığı televizyonları satmak üzereyken İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan B.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

B.A.’nın emniyette verdiği ifadesinde, televizyonları çalmadığını, yol üzerinde bulduğunu söylediği öğrenildi.

2 yorum yapılmış

  • Osman (8 yıl önce)
    Polis de savci hakim maasi almiyo ama savcidan hakimden cok ugrasiyo triplerine girmesin bu hafta adliyeye 2 hirsizlik zanlisi cikarilmis haftada 2 kisi adliyeye getiriyolar gorev yapiyo oluyo adi terorist degil bu genc bolunun genci ulkemizin vatandasi kanun ne kanunu cikarilmasini istersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • HALTALP (8 yıl önce)
    polis gereğini yapıyor lütfen hakimlerimizde gereğini yapsın yoksa kanun çıkarılsın:
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.