VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KADINA SATIRLA SALDIRDI

26 Aralık 2017

............................

Bolu’da apartmana girdiği sırada bir kişinin satırlı saldırısına uğrayan kadın yaralandı. Şahıs gözaltına alınarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahsın, kadının boşanmak üzere olan eşinin arkadaşı olduğu belirtildi.  

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Aktaş Mahallesi’ndeki bir apartmanda ikamet 40 yaşındaki Aynur K.’ye apartman girişinde boşanmak üzere olduğu eşi Erhan K.nin arkadaşı İsmail P. satırla saldırdı. Şüpheli, apartman sakinlerinin sesleri duyarak çıkması üzerine olay yerinden koşarak uzaklaştı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için başlattıkları çalışma kapsamında, apartmanda bulunan güvenlik kameralarıyla çevre binalardaki kameraları ve Kent Güvenliği Yönetim Sistemi kameralarını inceledi. Yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde Ankara’ya gittiğini belirlenen şüpheli İsmail P. (32), polis tarafından adresinde gözaltına alındı.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edildi

Kadının apartmanın içine girdiğinde de satırı savurmaya devam eden şüphelinin, apartmandan birkaç kişinin çıkması üzerine hızla uzaklaşması ve yaralanan kadına komşularının yardım etmesi kayıtlara yansıdı. Şahıs gözaltına alındıktan sonra ifadesi sonrasında adliyeye sevk edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.