2 KİŞİ DAHA YAKALANDI

...........................................

2 KİŞİ DAHA YAKALANDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

FETÖ / PDY’nin Jandarma yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün mahrem yapısındaki kişilerle irtibat kurdukları iddiasıyla 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı toplam 19’a yükseldi.

Bolu merkezli 8 ilde, FETÖ / PDY’ye yönelik operasyonda, ankesörlü telefonlar aracılığıyla örgütün mahrem yapısında olan kişilerle irtibat kurdukları iddiasıyla 19 muvazzaf ve 1 görevden uzaklaştırılmış jandarma hakkında yakalama kararı çıkarılmış ve bunlardan 17’si gözaltına alınmıştı. Kalan 3 kişi için ise yakalama çalışmaları başlatılmıştı.

Çalışmalar sonucunda 2 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Firari 1 kişi için yakalama çalışmaları sürüyor.

 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.