CÜZDAN FARESİ TUTUKLANDI

.................................................................

CÜZDAN FARESİ TUTUKLANDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu'da, kafede oturan kadının çantasından cüzdanını çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Y.E. (30) adliyeye sevk edildi.

Olay, dün İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. Kafede oturan kadın, cüzdanının çalındığını fark ederek polisi aradı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kafenin güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde cüzdanı çalan kişinin bir restoranda çalışan Y.E. olduğu tespit edildi. Evinde gözaltına alınan Y.E. cüzdanı polise teslim etti. Y.E. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Y.E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

1 yorum yapılmış

  • Vicdanidegerler (8 yıl önce)
    Haber ahlakina uymayan sekilde olayin nasil vuku buldugunu bilmeden yalan yanlış haber yapiyorsunuz bir insani colugu cocugu var mi yok mu demeden uydurmasyon kelimelerle ne kadar kolay harciyorsunuz bu yaptiginiz haber ve habercilik anlayisi olamaz olsa olsa cahil birilerinin sirf laf olsun torba dolsun sayfamiz bos kalmasin diye yaptigi vicdansizliktir.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.