BİR MUHTAR DAHA HAYATINI KAYBETTİ

................................................................

BİR MUHTAR DAHA HAYATINI KAYBETTİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde içinde çok sayıda öğrencinin olduğu servis ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucu öğrenciler yara almadan kurtulurken, Kaygana Mahallesi Muhtarı Şinasi Arıkan hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde Bolu’dan Mudurnu’ya seyrederken Mudurnu Şoförler Odası Başkanı Ahmet Yavuz’un kullandığı otomobilin kaza yapması sonucu vefat eden Seyrancık Mahallesi Muhtarı Tuncay Öztürk’ün ardından, Kaygana Mahallesi Muhtarı Şinasi Arıkan da trafik kazası sonucu vefat etti. Mudurnu – Nallıhan yolunda Şinasi Arıkan’ın kullandığı otomobil ile öğrenci servisiyle çarpıştı. Öğrenci servisinde bulunanlar kazadan yara almadan kurtulurken, ağır yaralı olan Şinasi Arıkan’a olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ardından Mudurnu Devlet hastanesine kaldırılan muhtar Şinasi Arıkan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Haber Fotoğrafları
BİR MUHTAR DAHA HAYATINI KAYBETTİ
BİR MUHTAR DAHA HAYATINI KAYBETTİ
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.