ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER Pİ GÜNÜ’NÜ KUTLADI

...............................................

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER Pİ GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun önde gelen öğretim kurumlarından Özel Çamkent Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 14 Mart “Dünya Pi Günü”nü kutladı.

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için 1988’den beri, dünyanın birçok yerinde her yıl Mart ayının 14’üncü gününden “Dünya Pi Günü” olarak kutlanıyor.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi matematik öğretmenlerinin ve öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinliklerle Pi Günü kutlandı. Hazırlanan etkinliklerle öğrenciler keyifli anlar yaşarken, matematiğin eğleceli yanlarını keşfettiler.

Haber Fotoğrafları
ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER Pİ GÜNÜ’NÜ KUTLADI
ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER Pİ GÜNÜ’NÜ KUTLADI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.