VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ

16 Nisan 2018

...................................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Teşkilat üyeleri, Olağanüstü Hal (OHAL) uygulamasının sona ermesi için İzzet Baysal Caddesi’nde oturma eylemi yaptı. Eylemde basın mensuplarına konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti hükümetini eleştirerek OHAL ile ülke yönetmeyi sevdiklerini söyledi.

Türkiye genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak saat 12.00'de kent merkezinde bulunan İzzet Baysal Anıtı önünde toplanan yaklaşık 100 CHP üyesine, çeşitli sendika, siyasi parti ve meslek odası ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi destek verdi. Yaklaşık yarım saat oturma eylemi gerçekleştiren grup, “OHAL değil demokrasi istiyoruz" şeklinde sloganlar attı.

“SEVDİLER OHAL İLE ÜLKE YÖNETMEYİ”

Etkinlikte açıklamalarda bulunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, hükümeti eleştirerek OHAL ile ülke yönetmeyi sevdiklerini söyledi. Özcan, “Artık alışkanlık haline geldi. Sevdiler OHAL ile ülke yönetmeyi. Kendileri gibi düşünmeyen ülkesini seven bizim gibi insanlar sesini çıkartamasın diye bu OHAL’i ilan ediyorlar. Neymiş efendim. Terörle mücadeleyi etkin şekilde yapıyorlarmış. Bu hükümet hiçbir zaman terörle mücadelede etkin olmadı. Teröristlerle gün geldi oturdu, kol kola yürüdü. Gün geldi bunlarla müzakere etti. Gün geldi dünyanın ve Türkiye’nin başına bela olmuş olan İŞİD’e öfkeli çocuklar dedi. Terörist olduklarını uzun süre kabul etmedi. Bölücü terör örgütü ile gizli kapaklı pazarlıklar içinde bulundu. FETÖ ile zaten uzun yıllar kol kola yol yürüdü. Artık ben şunu açık olarak söylüyorum. Başımıza bir şey gelecekse de gelsin. Artık bu FETÖ’cülerle AKP’nin üst düzey siyasilerini birbirine karıştırıyorum. Hangisi FETÖ’cü, hangisi AKP’li belli değil. FETÖ’cüleri yukarıda göremiyorlarmış. Yıllarca söyledik. Yukarıdaki FETÖ’cüleri görmek için aynaya bakmanız yeterli olacaktır.” dedi.

“BUNUN SORUMLUSU OHAL’DİR”

Özcan, ekonominin altüst olmasının sorumlusunun OHAL olduğunu söyleyerek, “Bugün ekonomi altüst olduysa, Dolar, Euro tavan yaptıysa bunun sorumlusu OHAL’dir. Bugün o kadar çok askerimiz şehit oluyorsa bunun da sorumlusu OHAL’dir. Biz zamanında alın bu tedbirleri dediğimizde seslerini çıkarmıyorlardı. Şimdi gelinen noktada durum bu. Biz zamanında FETÖ konusunda bu hükümeti uyarmıştık. FETÖ’nün bu ülkeye çok zararı olacak demiştik, dinlememişlerdi. Şimdi tekrar uyarıyoruz. OHAL’in de bu ülkeye çok zararı oluyor. Bunun hesabını da siz vereceksiniz. Bu OHAL derhal kaldırılmalı. Türkiye’de demokrasi yeniden hakim olmalı.” şeklinde konuştu.

Grup, daha sonra olaysız şekilde alandan ayrıldı.

  • CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ
  • CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ
  • CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ
  • CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ
  • CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ
  • CHP’LİLERDEN OHAL EYLEMİ
1 yorum yapılmış
  • Tanjubeyinvatansevgisi
    16 Nisan 2018 • 06:09
    Tanju bey pkklilarla ayni davranisi gostermeniz Ataturk ilkelerine ters dusmektedir.Ya chp gibi olun yada chp yi savunun. Biz bolulular sizi seviyoruz destekliyoruz fakat chp bugunlerde teroristlerle ayni kelimeleri kullaniyor biz uzuluyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.