ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ

.................................................

ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da, bir vatandaşın kullanmadığı eşyaları koyduğu barakada çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay, saat 21.30 sıralarıda Sandallar Mahallesi 1. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahtiyar Kalaycı isimli bir vatandaşın, evinde kullanmadığı eşyaları koyduğu ve depo olarak kullandığı barakada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Barakadan dumanlar yükseldiğini gören Kalaycı’nın komşusu durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrasında barakadaki yangını civardaki evlere sıçramadan söndürdü. Yanan barakanın yakınındaki evlerde yaşayan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Barakasının yandığı haberini alarak olay yerine gelen Kalaycı, itfaiye ekiplerinin çalışmasını üzgün gözlerle izledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Fotoğrafları
ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ
ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ
ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ
ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ
ÜZGÜN GÖZLERLE İZLEDİ
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.