SÜPER LİG YOLCULUĞU BAŞLIYOR

.....................................

SÜPER LİG YOLCULUĞU BAŞLIYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor, Gazişehir Gaziantep ile oynayacağı Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçının Bolu'daki hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Karaçayır Mahallesi'nde kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde koşu çalışması yapan Bolu ekibi, antrenmanı esneme hareketleriyle bitirdi. Antrenman sonunda Boluspor Taraftar ve Stadyum Sorumlusu Erkan Bektaş takıma "şampiyonluk" pastasını ikram ederken, pasta Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kesildi. Boluspor, deplasmanda 11 Mayıs Cuma günü saat 21.00'de oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçı için yarın sabah saatlerinde kentten ayrılacak.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Bu arada Boluspor yönetimi, 15 Mayıs Salı günü Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Boluspor-Gazişehir Gaziantep play-off yarı final ikinci karşılaşmasının bilet fiyatlarını belirledi.

Numaralı tribün biletleri 50, kapalı, maraton ve kale arkası 10'ar lira ve çocuk tribünü biletleri de 3 liradan satışa sunuldu.

Haber Fotoğrafları
SÜPER LİG YOLCULUĞU BAŞLIYOR
SÜPER LİG YOLCULUĞU BAŞLIYOR
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.