VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAĞMUR DİNLEMEDEN YÜRÜDÜLER

10 Mayıs 2018

...............................................

Bolu’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliklerine kapsamında İzzet Baysal Caddesi’nde bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı.

Bolu’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliklerin başlangıç adresi Demokrasi Meydanı oldu. Meydanda toplanan engelliler, aileleri ve il protokolü, bando ve kortej eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Kortej yürüyüşünde “Engelleri birlikte yeneceğiz” yazılı pankart açıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu Kent Konseyi Başkanı Refik Özçelik, STK’lar ve siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu kalabalık grup, olumsuz havaya aldırış etmeden Kent Meydanı’na kadar yürüdü.

Gerçekleşen yürüyüşün ardından Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve diğer il protokolü Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ne geçti ve engelliler öğrenciler tarafından yapılan resimlerin sergilendiği sergi açılışını gerçekleştirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.