GAYRET MAZBATASINI ALDI

..............................................

GAYRET MAZBATASINI ALDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin geçtiğimiz Pazar günü yapılan 25. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Tahir Gayret, mazbatasını aldı.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin geçtiğimiz Pazar günü yapılan 25. Olağan Genel Kurulunda BESOB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri tarafından yeniden seçilerek güven tazeleyen Birlik Başkanı Tahir Gayret, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile beraber Bolu İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını aldı.

“BU GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

BESOB Başkanı Tahir Gayret yaptığı konuşmada, “Bizlere bu görevi tevdi eden birliğimize bağlı odalarımızın çok değerli yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım, geçen dönemlerde olduğu gibi bu yeni dönemde de yönetim ve denetim kurulumuzla beraber Bolu Esnaf ve Sanatkarlarına hizmet için bu göreve talip olduk. Birlik ve beraberlik içinde çok çalışıp bize verilen bu göreve layık olmaya çalışacağız. Yeni çalışma dönemimizin, Yönetim ve Denetim Kurulumuz olarak hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Haber Fotoğrafları
GAYRET MAZBATASINI ALDI
GAYRET MAZBATASINI ALDI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.