VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN METİN'E ÇOK SERT GÖNDERME

20 Haziran 2018

.......................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve Milletvekili adayı Tanju Özcan, partisinin basına düzenlediği kahvaltıda Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i sert sözlerle eleştirdi. Özcan, Bolu Organize Sanayi Bölgesine balistik alanında dünyadaki ilk entegre tesisinin kurulacağı ve bin 500 kişinin istihdam edileceği açıklamasına sert tepki göstererek, “Sayın Metin’in verdiği ilk söz değil bu. Fatih Metin, 2010 yılında Çaydurt’ta bir köprü yaptırmıştı hala bu köprüyü açamadı” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Bolu’ya bir tesisin açılacağını ve 1500 kişinin işe alınacağını açıklayan Fatih Metin’e, Tanju Özcan, “Önce eski verdiği sözleri tutsun. Fatih Metin’in haddine değil bu işler aradan çıksın” dedi.

“İLK ÖNCE KÖPRÜ SÖZÜNÜ TUTSUN”

Toplantıda bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Tanju Özcan Ekonomik Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in, Bolu Organize Sanayi Bölgesine balistik alanında dünyadaki ilk entegre tesisinin kurulacağı ve bin 500 kişinin istihdam edileceği açıklamasına sert tepki gösterdi. Özcan; “ Sayın Metin’in verdiği ilk söz değil bu. Fatih Metin, 2010 yılında Çaydurt’ta bir köprü yaptırmıştı hala bu köprüyü açamadı. Önce o köprü sözünü yerine getirsin. Daha bir yıl olmadı Boluspor’a otobüs sözü verdi.  Önce o sözünü yerine getirsin. Önceden planlanmış, hazırlanmış temeli atılmak üzere olan projeleri sahiplenmeye kalkmasın. Seçim yatırımı gibi bunu değerlendirmeye kalkmasın. Özetle Fatih Metin dürüst olsun, Fatih Metin’in haddine değil bu işler aradan çıksın” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Yakali
    20 Haziran 2018 • 07:03
    Tanju bey hamzabeyi hangi aksam ziyaret etcen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.