VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARINDA YENİ NESİL BÖYLE YETİŞİYOR

15 Ekim 2018

........................

Ülkü Ocakları Bolu Başkanı İsmail Akgül, “Silah tutan değil kalem tutan gençler yetiştirmek istiyoruz, bütün çabamız bu” dedi.

Ülkü Ocaklarında açılan ücretsiz kurslarla öğrencilere ders verilirken, 9, 10, 11, 12. sınıflar bu eğitimlerden faydalanabiliyor. Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, “2017 yılında açmış olduğumuz Fırat Çakıroğlu Etüt Merkezimiz mevcut. Etüt merkezimiz yaklaşık 35 kişilik kapasitede ve ayrı ayrı 9, 10, 11, 12’nci sınıflara hitap etmekte. Liseye ve üniversiteye hazırlık olarak Türkçe, matematik, fizik, kimya, biyoloji derslerinin profesyonel eğitimciler tarafından verildiği bir etüt merkezi. 2 yıldır burada hizmet veriyoruz. Gerekli eğitim saati programları yapılarak, hocalarımızın ve öğrencilerimizin de uygun olduğu saatlerde tamamen ücretsiz ve gönüllülük esas alınarak eğitim faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Bu tamamen Allah rızası için yaptığımız bir iş” ifadelerini kullandı.

“SİLAH TUTAN DEĞİL KALEM TUTAN ÜLKÜCÜLER”

“Bunun dışında orta öğretimde olan kardeşlerimiz için bir şey başlattık. Çocuklarımızın doğru yönlendirilebilmesi, disipline olabilmesi için Ülkü Ocakları Genel Başkanımızın talimatı ile ‘Türk Gençliğini Spora Davet Ediyoruz’ etkinliği adı altında çeşitli koşu, bilgi yarışmaları düzenliyoruz. Bisiklet ve futbol turnuvaları düzenliyoruz. Yakın savunma kursları vereceğiz. Bu sportif faaliyetler devam edecek. Okuyan nesiller projemiz kapsamında hafta bir saat faaliyetlerimizi durdurarak kardeşlerimize istedikleri kitapları okutuyoruz. Silah Tutan Değil Kalem Tutan Ülkücüler diyerek bu konu üzerinde yoğunlaşıyoruz. Yine bu eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerimize, alanlarında profesyonelleşmiş kişiler tarafından hayata ilk adım diyebileceğimiz çeşitli akademisyenlerimizin konferansları olacaktır.”

“SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM OLARAK GÖRÜYORUZ”

“Türk gençliğini hiçbir zaman boş bırakmamak lazım. Vakti zamanında nasıl FETÖ’cüsü ve farklı cemaatleri ortaya çıktıysa yine bir başkası bizim boşluğumuzu dolduracaktır. Biz Türk gençliğini kaybettiğimiz de geleceğimizi kaybederiz. O yüzden bizim için gençlik çok önemli. Biz Ülkü Ocakları’nı siyaset üstü bir kurum olarak görüyoruz. Gençlerin idealleri milletvekili ve benzeri siyasetçiler olmakken burada yetişen çocuğun en büyük ideali ocak başkanı olmak. O da çok şerefli bir mekan olduğu için sıkıntı olabilir. Allah bize nasip etti, gençlere hitap ediyoruz. İnşallah yetiştirdiğimiz gençlerde binlerce gence hitap eder.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.