İSTİFASINI VERDİ, KENTTEN AYRILDI

.....................

İSTİFASINI VERDİ, KENTTEN AYRILDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, memleketi olan Gaziantep’in Nizip ilçesinden Belediye Başkan aday adayı olabilmek için istifa dilekçesini sundu.

AK Parti’de aday adaylığı sürecinin başlaması ile beraber görevlerden istifalar da gelmeye başladı. Uzun zamandır Gaziantep ve Bolu gündeminde aday adaylığı konusunda ismi geçen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan da, 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için istifa edenler kervanına katıldı.

Bolu’ya uzun yıllardır hizmet eden İhsan Ağcan, memleketi olan Gaziantep’in Nizip ilçesinden belediye başkan aday adayı olabilmek için bugün akşam saatlerinde istifasını Bolu Belediyesi’ne sundu. Perşembe günü Bolu’dan ayrılacak olan Ağcan’ın hızlı bir şekilde adaylık çalışmalarına başlaması bekleniyor.

 

1 yorum yapılmış

  • Orhan (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşALLAH Bolu’ya verdiğiniz emekten dolayı tsk ederiz başkanım
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.