VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖTÜ GÜNLER BİTMİYOR

1 Aralık 2018

......................

Son 3 haftada sadece 3 puan alabilen Boluspor kendi evinde Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz 2-0 yenik düştüğü maşta beraberliği sağladı ancak rakibin son dakikalardaki golüne engel olamadı.

RAKİP GOLÜ ERKEN BULDU

Konuk ekip 9’uncu dakikada Orhan Taşdelen ile ilk tehlikeli atağında maçta öne geçmeyi başardı. Boluspor defansının bir türlü uzaklaştıramadığı topa son dokunan Orhan takımını 1-0 öne geçirdi.

İLK YARI DA FARK İKİYE ÇIKTI

Bu golden sonra biraz daha toparlanmaya çalışan Boluspor yine rakip kale önünde birkaç pozisyon yakalasa da, yine final pasları, çıkarken yapılan bol pas hataları,  kırmızı beyazlı ekibin etkili olmasının önüne geçti. Konuk ekip 35’inci dakikada Orkan Çınar ile maçtaki farkı ikiye çıkartırken Boluspor bu golünde etkisi ile kalan bölümde fazla pozisyon üretemedi ve soyunma odasına 2-0 mağlup gitti.    

FARK BİRE İNDİ

Boluspor 52. dakikada Guido’nun tüm Adana Demirspor defansını çalımlayıp filelere gönderdiği gol ile aradaki fark bire indi. Bu golden sonra biraz daha baskılı olan Boluspor’un bu oyununa karşı iki hamle ile cevap veren konuk ekip maçta dengeyi sağladı. Mücadelenin 72’inci dakikasında sol kanattan yapılan ortaya Bentley şık bir vuruşla skorda yeniden dengeyi sağladı. Bu golden sonra Boluspor Ümit Kurt ile net bir pozisyondan yararlanamazken karşılaşmanın 83’ünc dakikasında golcü oyuncu Pote bir kez daha skoru değiştirmeyi başardı. (2-3)

BOLUSPOR 26'DA KALDI, DEMİRSPOR 23 YAPTI

Kalan bölümlerde Batuhan hamlesi de yeterli gelmeyince Boluspor zorlu mücadelede rakibine 3-2 mağlup olarak kötü gidişatı devam ettirdi. Boluspor 26 puanda kalırken, Adanademirspor puanını 23 yaptı.  Kırmızı beyazlılar 14. Hafta maçında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak.    

 

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Volkan Bayarslan, Serkan Çimen, Mehmet Ali Mazlum

Boluspor: Gökhan Değirmenci, İsmail Haktan Odabaşı (Dk. 65 Sabaihi), Akabueze (Dk. 89 Mustafa Batuhan Altıntaş), İshak Çakmak, Etoundi, Ufuk Budak, Dimov, Guido Koçer, Burak Asan (Dk. 46 Umut Gündoğan), Hayrullah Bilazer, Ümit Kurt

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Tayyib Talha Sanuç, Galip Güzel (Dk. 78 Djemoussa Traore), Hamidou Traore, Berk Yıldız, Pote, Mitrovic, Hakan Bilgiç, Orhan Taşdelen, Orkan Çınar (Dk. 66 Emre Nefiz), Kosecki (Dk. 66 Anderson)

Goller: Dk. 9 Orhan Taşdelen, Dk. 36 Orkan Çınar, Dk. 82 Pote (Adana Demirspor), Dk. 53 Guido Koçer, Dk. 72 Akabueze (Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+2 Djemoussa Traore (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Mitrovic, Dk. 80 Hamidou Traore (Adana Demirspor)

Spor Toto 1. Lig 14. hafta müsabakasında Adana Demirspor, deplasmanda Boluspor'u 3-2 yendi.

 

1 yorum yapılmış
  • Dememoki
    1 Aralık 2018 • 06:09
    Takim ne guzel gidiyodu ne zamanki il baskani "o sene bu sene" dedi nazar degdi!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.