ÖZCAN O KAFETERYAYLA İLGİLİ KONUŞTU.

.....................

ÖZCAN O KAFETERYAYLA İLGİLİ KONUŞTU.
Paylaş
A-A+ Paylaş

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor tarafından İzzet Baysal Caddesinde yapılan kafeteryayla ilgili olarak, “Göreve geldiğim takdirde 15 gün içerisinde orayı kaldırmış olacağım” dedi.

Köroğlu Televizyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanju Özcan, “15 gün içerisinde orayı kaldırmış olacağım. Ucube, çok kötü bir görüntü. Yakışmadı. Bolusporumuzun adını da kirleten bir şey oldu. Geliri Boluspora verilecek diye yapıldı ama çok kötü bir ucube. Sen meydanın ortasına böyle bir şey kondurarak Bolusporumuza da zarar veriyor böyle şeyler. Onu derhal kaldıracağım. Mevcut malzemeleri de değerlendireceğim” ifadelerini kullandı.

 

 

10 yorum yapılmış

  • YUHHBEE (7 yıl önce)
    zaten hep yıkıcısınız az yapıcı olun
    0
    0
    Yanıtla
  • YIKMAYIKMAAAAYAPACAKSANYAPAMAYIKMA (7 yıl önce)
    ben olsam yıkmam onun gibi belediye medyanına kadar 20 tane daha yaparım verrim garibanlara uygun kiradan garibanımda kazanır hadda yetmez bir kaç kişiyi ististam bile eder haaaaa bu çarşı içindeki fazici zengin mülk sahipleri varya aylık 15 bin tl kira isteyen aç gözler onlarında biraz daha açılır gözleri bu sayede gercekleri yaşamayı öğrenirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • tarafsz (7 yıl önce)
    zamanında izzet baysal caddesi yayaların rahatlıkla dolaşabilmesi için trafiğe kapatılmıştır. önce bisiklet mobilet yolu yapıldı sonra oturma gurupları kondu podyumda gezenleri seyretmeleri için daha sonra dükkan önlerine metrelerce oturma yerleri konuldu ve bol bol büfe kafe açılıyor bence tekrar trafiğe açılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • MCelk (7 yıl önce)
    O ucube ve her kime tahsis edilecekse caddenin tam ortasında durmasına MHP li Belediye Başkanı adayımızın seçilmesi durumunda O ucebeyi biz de sn özcanın söylediği süre içerisinde kaldıracağız asla öyle rantiyecilere izin vermeyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyuphalc (7 yıl önce)
    Bu açıklamayı yapana kadar çok olumlu şeyler söylemişti.şunu anladımki tanju özcan başkan olamaz.çünkü siyaset yapamıyor.bir yeri yıkmak oy kazandırmaz kaybettirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (7 yıl önce)
    Caddenin ortasina keske hamam yapsaydiniz birde bisiklet yolu diyorlar yersen
    0
    0
    Yanıtla
  • Cakir (7 yıl önce)
    SOnuna kadar doğru! Orada o ucube yapının ne işi var? Etrafında kafeler var, marketler var ranttan başka nedir ? görüntü kirliliği olduğu varsa Belediyeye milyon kazandırsa ne anladım ben bu işten ? Yeni seçilecek belediye başkanına tavsiyedimdir: Yol kenarı park zulmünü düzeltin. Bisiklet yolu adı altında yollar daraltıldı parklar engellendi. İnsalara zulüm yapamyın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurisar (7 yıl önce)
    O ucube şey allah için oraya yakışmışmı bırak siyaseti
    0
    0
    Yanıtla
  • Tanjuzcan (7 yıl önce)
    Lütfen yapıcı ol gelmeden yıkmayı düşünüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (7 yıl önce)
    Anlaşıldığı kadarıyla Chp zihniyeti Diyorki Biz geldiğimiz günden itibaren Yapılanları yıkmaya başlıyacaz diyor Kimi ne faydaları olduki biz bolu halkına olsun
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.