ÇOCUKLARLA KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

.......................

ÇOCUKLARLA KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
Paylaş
A-A+ Paylaş

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Özel Nazife Baysal Kreşi'ni ziyaret eden Özcan, çocukların sevgi seli ile karşılaştı. Minik öğrencilerin boynuna sarıldığı Özcan, çocuklarla birlikte resim yaptı. Özcan ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurum çalışanlarından hayır dualarını ve desteklerini istedi.

ÖZCAN'DAN GHSİM'YE ZİYARET
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurum çalışanlarından hayır dualarını ve desteklerini istedi.  Tanju Özcan, partililerle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Kurum müdürü Şerafettin Çilkara ile görüşen Özcan, daha sonra çalışanlar ile tek tek görüşüp hayır dualarını ve desteklerini istedi. Özcan, ayrıca antrenman yapan tekvando sporcularını da ziyaret ederek başarılar diledi.

ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ardından Özel Nazife Baysal Kreşi'ni ziyaret eden Özcan, çocukların sevgi seli ile karşılaştı. Minik öğrencilerin boynuna sarıldığı Özcan, çocuklarla birlikte resim yaptı.

Haber Fotoğrafları
ÇOCUKLARLA KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
ÇOCUKLARLA KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
ÇOCUKLARLA KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.