TANJU ÇOLAK, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ

....................

TANJU ÇOLAK, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Türk futbolunun önemli isimlerinden efsane golcü Tanju Çolak, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'in proje tanıtım toplantısına gelerek yakın arkadaşına destek oldu. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda projelerini tanıttı. 30 projeyi salondaki partililerin büyük coşkusu altında tanıtan Fatih Metin'e Türk futbolunun efsane oyuncularından Tanju Çolak destek oldu. Çolak, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvkili Fehmi Küpçü izledi. Tanju Çolak, yakın arkadaşı Fatih Metin'in açıklamaları sırasında sık sık alkışalarak destek verdi. 

Haber Fotoğrafları
TANJU ÇOLAK, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
TANJU ÇOLAK, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ

2 yorum yapılmış

  • (7 yıl önce)
    Tanju Çolak neden Bolu'da ne gibi bir çıkarı var Bolu'da yaşayanların karar vereceği seçime neden samsunlu bir futbol adamı dahil oluyor ki TRT program yaptığı dönemde Bolusporu yeterince konuşmayan küçük gören bir şahıs burda olması adaşı Tanju Özcan a artı yazar Yozgatlı adaya samsunlu destek Bolu nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANDA (7 yıl önce)
    '' sık sık alkışalarak destek verdi. '' Mesleğe saygı , bence en önemli ihtiyaç. Meslek ahlakı bilinci verilmemişler yada o mesleğin temsilcisi sıfatını taşımayan kişiler toplumda kalitenin düşmesine sebep olur.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.