VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HOCA BU KEZ RÜZGAR DEMEDİ

10 Şubat 2019

....................

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, "Oyuncu arkadaşlarımda bugün arzu istek vardı. Ama gol atmakta, topu kaleden içeri sokmakta sıkıntımız vardı. Yeterince ürettiğimizi düşünüyorum" dedi.
 

Sahasında Afjet Afyonspor ile 1-1 berabere kalan Boluspor'da Teknik Direktör Orhan Kaynak, “Bugün mutlaka kazanmamız gereken, 3 puan almamız gereken bir maçtı. Kötü gidişata dur deme zamanıydı. Hatta biz seri yapıp bir üst lige çıkacak potansiyelimiz var. Oyuncu arkadaşlarımda bugün arzu istek vardı. Ama gol atmakta, topu kaleden içeri sokmakta sıkıntımız vardı. Yeterince ürettiğimizi düşünüyorum. Maçı kazanacak pozisyonlara girdik. Daha çok birlikte, daha çok istemek gerekiyor. Bunu da en kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum. Hem oyunu geliştirerek hem de skor olarak devam etmek için daha çok çalışacağız" dedi.

3 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    10 Şubat 2019 • 08:03
    Küçük ORHAN senlede bu kadroyla bi şey olmaz hava yere burda bekleme devam et
  • smailEsen
    10 Şubat 2019 • 09:29
    Soner Şahin bize o golü hediye etmeseydi. 3 puanı alıp gitmişlerdi. Galibiyeti kaçırdılar. Dogru dürüst topu kaleye vuracak dikine oynayacak oyun düzenin yok. Bir korner , duran top çalışması yok. Takımı sen mi kuruyorsun patron mu kuruyor, kim kurarsa kursun özgür can malıyla takım eksik oynuyor. Maçta 1-0 öndeyken kalemizde golü ne zaman görecez heyecanıyla taki golü görünceye kadar, golden sonrada 2 . Gölü yemesek bari diye seyrettik. Seyrederkende alayınıza.
  • boluluhakan
    10 Şubat 2019 • 11:51
    Ben dedim diye ama ne icraat var nede oyunu okuma vah vah vah halimize????Birde iki gün önce spor medyasıyla toplanmış hoca, hocamı oda soru???????EL bebek gül bebek bize masal okuyorlar. Kendi sahamızdaki bir daki maça hiçbir seyirci gitmesin kardeşim bu takım adam olana kadar????Her taraftar protesto etsin gerçi buda işe yaramaz ya??????? Şarkı varya böyle gelmiş böyle gidecek diye???????
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.