SERİN VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

........................

SERİN VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Ülkemizin, yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı bölgelerden itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde etkili olması bekleniyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlarla birlikte Salı günü kuzeybatı, Çarşamba günü ise kuzey, iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede 6-10 derece azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Bolu’da Salı günü başlayacak yağışlar mevzi sağanak şeklinde görülecek. Yağmurlu hava hafta sonuna kadar sürecek. Sıcaklıklar da hafta sonuna kadar düşmeye devam edecek.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.