"CHP KAZANIRSA BOLU KAYBEDER"

............................

Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, "1 dakikalığına gözümüzü kapatıp Bolu'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyeyi kazandığını hayal ettiğimizde hem Bolu'muz kaybedecek, hem gençliğimiz kaybedecek, hem evlatlarımız kaybedecek” dedi.

Sümer Mahallesi'nde bulunan Sümer Camii sosyal tesisinde Cumhur İttifakı'nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'le birlikte vatandaşların sıkıntılarını dinleyen İsmail Akgül yaptığı konuşmada,  "31 Mart yerel seçiminin önemini şuradan çok daha iyi anlıyoruz. Bundan 3-5 yıl önce Bolu'nun çocuğu karşımızdaki bu ittifak yüzünden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde vatanını, milletini sevdiği için derslere giremiyordu. Yıllardır bunlarla mücadele ettik" dedi.

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"
Türk gençliğinin geleceği açısından 31 Mart seçimlerin önemine vurgu yapan Akgül, "Bugün 31 Mart sadece Bolu'nun seçimi değil, sizin oylarınızla Türk gençliğinin geleceğinin seçimi. Sizler elinizi vicdanınıza koyacaksınız, sandığa giderken bizim gibi gençleri, kendi evlatlarınızı, torunlarınızı düşünün ve oyunuzu ona göre verin. Bizlerde desteğinizle önümüzdeki yılda, ondan sonraki yılda el ele gönül gönüle gönül rahatlığıyla üniversitelerde okuyabileceğiz." diye konuştu.

"CHP BELEDİYEYİ KAZANIRSA BOLU'MUZ KAYBEDECEK"
"İlk defa bu seçim Türkiye'de genel seçimin önüne geçti. Yani bugün biz Fatih Beyin dediği gibi 1 dakikalığına gözümüzü kapatıp Bolu'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyeyi kazandığını hayal ettiğimizde hem Bolu'muz kaybedecek, hem gençliğimiz kaybedecek, hem evlatlarımız kaybedecek. O yüzden Türkiye'nin iki büyük lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin oluşturmuş olduğu bir ittifak var. Önemli olan bir yerlerde bizim makam sahibi olmamız değil. Önemli olan milliyetçilerin bir yerde makam sahibi olması değil. Fatih Bey başkan olsun ki işte Bolu'nun da milliyetçi ülkücüler, sizlerin torunları, evlatları rahatça sokaklarda gezebilsin, rahatça üniversitelerde dolaşabilsin. Biz herhangi bir beklenti içinde değiliz. Sadece vatan sevdalılarının rahat edebilmesi için Fatih Beyin her daim yanındayız. Biz sizden hem destek hem dua bekliyoruz." 

Haber Fotoğrafları

9 yorum yapılmış

  • TerristteoyYOKgozunuzuacineyhalk (7 yıl önce)
    HABUR,OSLO,MEGRİ... Gerek Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin temsilcileri gerekse onları destekleyen seçmen kitlesi, AK Parti’yi ya da Cumhur İttifakı’nı eleştirirken ezber bozacak tek bir açıklama yapamıyor. Konuşmalarına dikkat edin! Biri, yalan ya da doğru bir cümle kuruyor. Geride kalanların tamamı bu cümleyi kullanmaya başlıyor. Buna dair yüzlerce örnek verebilirim. Mesela; Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişte “Saray’da altın klozet var” yalanı uydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerek (7 yıl önce)
    Daha önce Bahçeli tayyibe söylemedik laf bırakmadı şimdi yoldaş oldunuz kol kola geziyorsunuz ne ayaksınız siz?bolu Tanju beyle kazanır ve de kazanacak.fatih efendi devlet desteği alamaz diyor.bu lafa köylü Mehmet amca inanır.küçük beyninizle büyük laf konuşmayın.işinize bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1414 (7 yıl önce)
    O işler geride kaldı artık millet uyandı maymun gözünü açtı boluya taze kan oda Tanju Özcan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    CHP kazanır sa bolu AKP yönetimi ne kaybetme faturası kesilecek de dogru olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (7 yıl önce)
    Niye kaybetsin kardeşim,bir tek siz mi vatan seversiniz?Enver Paşa da kendini vatansever sanıyordu;iyi niyetle ama düşüncesizce ,bilme ve akla aykırı hareketler yaptığı için milyonlarca insanın hayatına maloldu,onun hatalarını temizlemek de Atatürk ve arkadaşlarına kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen (7 yıl önce)
    DOĞRU TESPİT
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetSert (7 yıl önce)
    Sen nasil Bolulusun, sen nasil milliyetcisin ki Bolu`nun oz evladi Tanju Ozcan varken Yozgatlinin pesinden gidebiliyorsun? Allah sana akil fikir versin gardasim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Volvofmx11450power (7 yıl önce)
    Chp
    0
    0
    Yanıtla
  • sss (7 yıl önce)
    zamanında akp için diyordunuz.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.