VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNE VE BABASININ HAYIR DUASIYLA BAŞLADI

5 Nisan 2019

........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, devir teslim töreni öncesinde anne babasının hayır duasını aldıktan sonra İzzet Baysal Anıt Mezarını ziyaret etti.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde yüzde 52 oy oranı ile Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan’ın ilk durağı seçim çalışmalarına başladığı günde olduğu gibi anne ve babasının evi oldu. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Özcan anne ve babasının elini öperek hayır dualarını istedi.

"ANNEMİN VERDİĞİ ATKI UĞURLU GELDİ"
Başkan Özcan, "Bu dönem seçim sürecine başlarken elinizi öperek başlamıştım. Annem bana atkı hediye etmişti. Dua ederek ördüm demişti. Bana çok uğurlu geldi. Çokta soğuktan korudu” dedi. Ayrıca annesinin kendisine ördüğü atkıyı torunu için saklamasını istedi.

“OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”     
Emekli anaokulu öğretmeni annesi Emine Özcan, başarılar dileyerek; Oğlum ile her zaman gurur duyuyorum. Benim oğlum çok değerlidir. Mecliste’ de çok büyük işlere imza attı. Oğlumun başarılarından dolayı il dışından arkadaşlarım tebrik ettiler. Ona güveniyorum, belediye başkanlığında başarılar diliyorum. Akşam aklına geleni kararlı bir şekilde sabah yapar” diye konuştu.

“HEM BİZİM HEM BOLUNUN EVLADI”

Eski Milli Eğitim Müdürü babası Galip Özcan ise Tanju Özcan’ın Bolu’nun evladı olduğunu belirterek Bolululara teşekkür etti. 
 

İZZET BABANIN ANITINI ZİYARET ETTİ
Özcan anne ve babasını ziyaret ettikten sonra, beraberinde BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partilileri ile birlikte İzzet Baysal Anıt Mezarını ziyaret etti.

 

  • ANNE VE BABASININ HAYIR DUASIYLA BAŞLADI
  • ANNE VE BABASININ HAYIR DUASIYLA BAŞLADI
  • ANNE VE BABASININ HAYIR DUASIYLA BAŞLADI
  • ANNE VE BABASININ HAYIR DUASIYLA BAŞLADI
  • ANNE VE BABASININ HAYIR DUASIYLA BAŞLADI
2 yorum yapılmış
  • Nuriyecelik
    5 Nisan 2019 • 06:46
    Bolu Bolu olalı böyle yemin töreni görmedi sayın Tanju başkanım hayırlı uğurlu sağlıkla görevinizde başarılar diliyorum bugün vurursan ağladım helal sizede CHP yedek b yakışırdı teşekkürler
  • NazireAcarSogukcelik
    5 Nisan 2019 • 14:37
    Tebrik Ediyorum Köyümün evladı ayrıca Gurur duydum Bolu’ya Güzellikler getireceğine İnanıyorum. Eğitim nesilde Başlar kültür çok önemli Atatürk ilkelerine bağlı olarak yasamakta bir Ayrıcalıktır . Başarılar diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.