VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İMAMOĞLU İÇİN SEFERBER OLDULAR

14 Mayıs 2019

.....................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

CHP Bolu İl Örgütü, partilerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek kampanyası düzenleyerek banka hesabına para yatırdı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, partililer ve vatandaşlar toplu olarak seçim kampanyaya büyük destek verdi. Başkan Tanju Özcan, "Herşey çok güzel olacak" dedi. 

Geçtiğimiz hafta, YSK'nin İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından vatandaşların; 'Her şey güzel olacak' mesajlarıyla CHP'nin hesabına destek amaçlı para yardımı yapması üzerine genel bir kampanya başlatışmıştı. Kampanya kapsamında vatandaşlar bağış yapma çağrısında bulunulmuştu.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve partililerle birlikte yaklaşık 200 vatandaş kampanyaya destek amaçlı İş Bankası’na giderek para yatırdılar.

“KUSURA BAKMA İMAMOĞLU SEÇİMDEN YENİ ÇIKTIK”

Tanju Özcan, İmamoğlu’na destek amaçlı para yatırırken, “Kusura bakma İmamoğlu seçimden yeni çıktık" notu düştü.

“DEVLETİN İMKANLARINI FÜTURSUZCA KULLANANLAR VAR”

Tanju Özcan, "Dayanışma duygumuzu ortaya koymak için, bizde çorbada tuzumuz olsun diye vatandaşlarımızla İmamoğlu’nun kampanyasına destek vermeye geldik. Kendi bütçemizden helal paradan sayın İmamoğluna katkıda bulunmaktan mutluluk duyarız ve geçen süreçte de elimizden geldiğince destek olmaya da devam edeceğiz. Fakat İmamoğlu nasıl maddi destekle, hangi bütçeyle girerse girsin karşı tarafla bu anlamda boy ölçüşme imkanı yok.Karşı kısımda devletin imkanlarını fütursuzca kullananlar var.İstanbul’da maddi imkanlar bakımından denk bir seçim yaşanamaz" dedi.

  • İMAMOĞLU İÇİN SEFERBER OLDULAR
  • İMAMOĞLU İÇİN SEFERBER OLDULAR
  • İMAMOĞLU İÇİN SEFERBER OLDULAR
  • İMAMOĞLU İÇİN SEFERBER OLDULAR
3 yorum yapılmış
  • Bolulu1414
    14 Mayıs 2019 • 09:10
    Garibanlaranın parası keserler ekremem imamoğluna yardım derler abi anlamyıyorum bu zihniyeti vallaha başakan allahın sopası yok bazı konularınıza destekliyorum ama bazı konularınız gerçek den yanlışş bu yalan dünyaya kapılmışınız sizde
  • Misafir
    14 Mayıs 2019 • 13:39
    Kendi ilinize baksaniz sayın baskan imamoğlu sadece istb belki idare edecek unutmayın bu milleti hala akp yönetiyor sizde bunu bal gibi biliyorsunuz.
  • sgc
    14 Mayıs 2019 • 15:31
    isi gücü bıraktı İstanbul'u ekrem imamoğlu için seçim kampanyası düzenliyor. Bolunun sorunu mu bitti de boş işlerle uğraşıyorsunuz ? Sandık görevlisi olmak isteyeni CEBİNİZDEN otobüs tutun istanbul'a eletin iSTANBUL seçmeni düşünsün Sİze ekrem imamoğlundan binali yıldırımdan ? şu boludaki sorunları çöz vaadlerini gerçekleştirdin yoksa yalanmıydı ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.