İŞTE BOLU'DAKİ SURİYELİ SAYISI

.............................

İŞTE BOLU'DAKİ SURİYELİ SAYISI
Paylaş
A-A+ Paylaş

İçişleri Bakanlığı Göç İdari Genel Müdürlüğü 23 Mayıs 2019 tarihli verilerine göre Türkiye’de geçici koruma altında olan Suriyelilerin sayısı 3 milyon 608 bin 49’ken, Bolu’da toplam 2 bin 440 Suriyeli bulunuyor.

23 Mayıs 2019 tarihinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’de geçici koruma altında bulunan Suriyelilerin sayısı açıklandı. Türkiye’de geçici koruma altında olan 3 milyon 608 bin 49 Suriyeli olduğu ifade edilirken, ülkedeki Suriyelilerin en çok bulunduğu şehrin 546 bin 182 ile İstanbul olduğu ifade edildi.

Açıklanan rakamlarda Bolu’da bulunan geçici koruma altındaki Suriyelilerin de sayısı açıklandı. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre, Bolu’da geçici koruma altında olan 2 bin 440 Suriyeli yaşıyor.

9 yorum yapılmış

  • SELOCANSEL (7 yıl önce)
    BUNLAR BİZİ BÖLECEK BAKIN GÖRÜN
    0
    0
    Yanıtla
  • BOLULU (7 yıl önce)
    BENİM ANLAMADIĞIM SAVAŞ BAHANESİNE SIĞINIYORLAR BAYRANDA MEMLEKETLERİNE BAYRAMLAŞMAYA GİDİYORLAR BU NASUL SAVAŞ ANLAMIŞ DEĞİLİM PATETES SOĞAN SURİYEDEN GELİYOR DÜŞÜNÜN ARTIK SAVAŞ BÖLGESİNİ İNSANLARI İYİCE KERİZ YERİNE KOYDULAR
    0
    0
    Yanıtla
  • karalk (7 yıl önce)
    Iraklı sayısı ne kadar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fato (7 yıl önce)
    İ S T E M İ Y O R U Z .... Gitsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Eldemir (7 yıl önce)
    Semih aylık 2500 TL vergi. Sen Ne iş yapıyorsun,bence senin vergi haberin önüne geçmiş be.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (7 yıl önce)
    Güya bu vatan hainlerinin ülkesinde savaş var ama bayrama gezmeye gidiyorlar bizde kendi ülkemizde kendi memleketimize bayrama gidemiyoruz kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olduk sebep olanlar utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • SENEM (7 yıl önce)
    DOGRU ONU TAYIP ERDOGANA SORUN BAKACAYA SURIYELI PİSLİKLERE HALA OY VERİYOSUNUZ BU AKP VERMEYIN VERMEYN
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Abi şu iraklilardan bahsetsek iki gencimizi yaraladılar yoğun bakınalardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (7 yıl önce)
    BAYRAMIN 3 GUNU 14 BURDAYA GITTIK DONUSTE BELEDIYE OTOBUSU ILE GIDELIM DEDIK INANIRMISINIZ OTOBUS DURAGINDA 19 SURIYELI VARDI.ESIMLE BEN OTOBUSE BINEMEDIK.KENDI VATANIMIZDA GOCMEN OLDUK BEN BU DEVLETE AYLIK 2500 LIRA VERGI VERIYORUM MUKAFATI BUMU AKP SIZE SORUYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.