VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN BAŞKANA İSTİFA ÇAĞRISI

26 Temmuz 2019

.................................

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı 30 Ağustos ile ilgili açıklamaları nedeniyle istifaya davet etti. Karsu,“30 Ağustos dünyanın tüm mazlum uluslarına yön gösteren büyük zaferimizin yıl dönümüdür. İktidar partisi bu konuda ne yapacak takip edeceğiz” dedi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı istifaya çağırdı.Karsu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz günlerde belediye meclisinde yaptığı konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını talep eden üyelere “30 Ağustos halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir” demiştir. Bu zat Uğur Mumcu’ya, Nazım Hikmet’e, Türkan Saylan’a, Bahriye Üçok’a daha önce de hakaret eden bir kimsedir. Kendisi, ormancılık günü ile 30 Ağustos’u aynı kefeye koymaya çalışarak Ulusal değerlerimize ve Laik Cumhuriyete olan bakış açısını bir kez daha ortaya koymuştur.

“İKTİDAR PARTİSİ BU KONUDA NE YAPACAK TAKİPTEYİZ”

AKP’li belediye başkanı, yaptığı açıklamalarla ümmetçi ve pan islamist takıntılarını yine gün yüzüne çıkarmıştır. Pan- İslamizim, Osmanlının yıkılış sürecinde imparatorluğu kurtarmak için gündeme getirdiği, Arapların İngilizlerle işbirliği yaparak milliyetçi ayaklanmalar çıkarması ile iflas etmiş bir düşüncenin ürünüdür. Bursa belediye başkanı da tıpkı partisi gibi hala Türkiye’ye 100 yıl öncesinde kalmış ve son kullanma tarihi geçmiş bir pencereden bakmaktadır. 30 Ağustos, ulusumuzun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği mücadeleyi zaferle taçlandırdığı bir tarihtir. 30 Ağustos dünyanın tüm mazlum uluslarına yön gösteren büyük zaferimizin yıl dönümüdür. İktidar partisi bu konuda ne yapacak takip edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde 38 baro başkanlığı yaptığı açıklamayla AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı istifaya çağırmıştır. 30 Ağustos emperyalizme karşı kazanılmış bırakınız Türk Milletini insanlığın bir bayramıdır. Bizde bu aşağılama, itibarsızlaştırma zihniyetini, söylemini nefretle kınıyor ve Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş’ı istifaya davet ediyoruz”

 

4 yorum yapılmış
  • ero
    26 Temmuz 2019 • 05:18
    Canan kaftancioglunuda takip ediyormusun pkk li teroristler e nedigini sezgin tanrikulunu da takip et daha sonra uzaklara git bence
  • Iegolu
    26 Temmuz 2019 • 11:54
    Semkimsin ki birilerini istifaya cagiriyorsun.
  • haluk
    28 Temmuz 2019 • 02:59
    Ağzı olan konuşuyor sen kimsin be vekilmisin bakanmısın yatın kalkın Fatih metine teşkilat ve akp kabullenmedi ve çalışmadı da hasbel kadar Belediyi aldınız rüyanızda bile göremezdiniz göreceğiz yapacağınız hizmeti yapamazsınıda beklesin insanlar 150 .200 bin lira masraf edip Haluk Leventi getireceğinize o para kaç öğrenciye burs olurdu hepiniz yalancı demokrat sınız hani belediye batıkdı konsere para var
  • Kasim
    31 Temmuz 2019 • 05:11
    Bunlarin hepsi kelle.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.