YENİ TAKIMINA İMZAYI ATTI

................................................

YENİ TAKIMINA İMZAYI ATTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, Boluspor ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mustafa Durak ile ön anlaşma sağladı.

Bir taraftan transfer tahtasını açmaya çalışan Bursaspor yönetim bir diğer taraftan da takıma direk katkı koyacak belirlenen oyuncalarla masaya oturup anlaşma zemini arıyor… Ligin başlamasına sayılı günler kala transfer tahtasını artık açması beklenen Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yönetimi ilk imzayı da Boluspor ile sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Mustafa Durak’a attırdI. 

Fransa doğumlu olan Mustafa Durak ile yeşil beyazlı yönetimin 1 artı 1 yıllık protokol imzaladığı tahtanın açılması halinde de oyuncunun kampa katılacağı öğrenildi. Bursaspor’da oynamayı çok istediği iddia edilen tecrübeli kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Boluspor formasıyla 27 maça çıkarak 4 gol atıp 7’de asist üretti. 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.