VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU GURURU YAŞAMAK İSTERİM"

13 Ağustos 2019

.....................

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, partisinde yaklaşan kongre süreci için “Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanı olarak görev yapmak herkes için onur vericidir ve dediğim gibi gereken şartlar oluştuğu takdirde bu gururu yaşamak isterim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Eylül ayında başlayacak olan kongre sürecinde İl Başkanlığı için mevcut başkan Kazım Karsu’nun tekrar aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, farklı isimler de ön plana çıkıyor.

"PARTİMİZİ DÜŞÜNEREK DÜŞÜNCELERİMİ İFADE ETTİM"

İl Başkanlığı görevi için aday olup olmayacağı sorusunda gerekli şartların oluşması durumunda bu gururu yaşamak istediğini ifade eden Türkoğlu, “Bu kongre döneminde başkanımız Sayın Kazım Karsu’nun devam etmesini çok arzu eden partili partisiz insanlarımız var. Sayın İl Başkanımızın partimize hizmeti, başarıdaki payı tartışılamaz. İl Başkanım Sayın Kazım Karsu'nun kararı benim için çok önemli. Ben Sayın İl Başkanıma, dostlarıma partimizi düşünerek düşüncemi ifade ettim. Bunun dışında bir gelişme olursa, başkanımızı ikna edemezsek partimiz içinde üyelerimiz ve aynı zamanda yapacağımız kamuoyu yoklamalarında da vatandaşlarımız beni bu göreve layık görürse neden olmasın. Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanı olarak görev yapmak herkes için onur vericidir” dedi.

“TANJU BEYİN ELİNDE SİHİRLİ BİR DEĞNEK YOK”

Sıkıntılı bir belediye devralındığını ve bunu düzeltmek için Tanju Beyin elinde bir sihirli değnek olmadığını söyleyen Türkoğlu, "Başkanımız çok sıkıntılı bir belediye devraldı. Bolu gerçekten çok iyi kentleşmiş bir şehir değil. Şehir dışına giden arkadaşlarımız bunu fark eder. Önce belediyenin borçlarını ödüyor. Boluluların ve insanların beklentileri yüksek ama şöyle bir gerçek de var, Tanju Beyin elinde sihirli bir değnek yok. Sıkıntıyı yaşamayacak bir kaynak oluşturdu başkanımız ve ciddi bir borç ödedi. Her ne kadar insanlar bunu çok fark edemese de çok güzel çalışmalar oluyor. Ben borç yükünün azaltıldıktan sonra Tanju Beyin şehre çok şey katabileceğine inanıyorum. Eskişehir’deki gibi dışardan turist çekecek herkesin gelir seviyesini yükseltecek yatırımlar yapacak” diye konuştu.

Erol Değirmenci - BGC Bayram Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.