VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 16 AĞUSTOS CUMA

16 Ağustos 2019

...........................

1-Borazanlar mahallesi halkından (merhum)Halil KIYAK’ın eşi,Hilmi,(merhum)İsmail,Ramazan,Şenol ve Recep KIYAK’ın anneleri;AYŞE KIYAK Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Kaynaşlı ilçesi Yeşiltepe camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kültür mahallesi sakinlerinden,Hatice DUMAN’ın eşi,Ayşe GEZEN,Mustafa ve Muhammed DUMAN,Ahmet YOLDAŞ’ın babaları,İsmail GEZEN ve Melike DUMAN’ın kayınpederi;ALİ DUMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüztekke camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

3-Tekke ışıklar köyü halkından (merhum)Hasan AKKUŞ’un eşi,Emine YILMAZ’ın annesi,Sadık YILMAZ’ın kayınvalidesi,Nazif,Muammer,İfakat,Nercivan ve Adil YILMAZ’ın anneanneleri;NACİYE AKKUŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Tekke ışıklar köyü camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi Keçikıran köyü Çobanlar mahallesi halkından Nurettin,Mehmet,Mustafa SAVAŞ,Nazile YILMAZ ve Şaziye SARIMSAKÇI’nın babaları;RAMİZ SAVAŞHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Keçikıran köy camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu ilçesi Büyükcami mahallesi halkından ormancı Nadir GÜRER’in eşi,Nesrin ÖZDEMİR,Nezaket SİREL ve Hikmet YÜKSEL’in anneleri,Ali Şeref ÖZDEMİR,Mehmet SİREL ve Rıdvan YÜKSEL’in kayınvalidesi;FATMA GÜRERHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Büyük camiinde kılınalacak cuma ve cenaze namazı sonrası Beşkavak mezarlığına defnedilecektir.

 

2 yorum yapılmış
  • Nesrin
    16 Ağustos 2019 • 00:52
    İnna lillahi ve inna ilahi raciun Allahım rahmet eylesin mekanları cennet olsun
  • MAKSUTTORAMAN
    16 Ağustos 2019 • 05:51
    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.