VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KONGRE SÜRECİNDEN DAHA DA GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ"

21 Ekim 2019

............................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Cumhuriyet Halk Partisinde kongreler süreci bugünden itibaren resmen başlayacağını söyledi. 

 Süreç ile ilgili olarak değerlendirmeler yapan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu; “Partimizde üye listeleri bugünden itibaren askıya çıkarıldı. Listeler 6 günlük izleme ve bekleme sürecinin ardından 27 Ekim’de askıdan indirilecek. Buna karşın itiraz süreci 2 gün daha devam edecek. Üye listelerine itiraz başvuruları 29 Ekim’e kadar kabul edilecek. Listelerin kesinleşmesinin ardından 8 Kasım tarihinden itibaren delege seçimleri başlayacak” ifadelerini kullandı.

"PARTİMİZ KONGRE SÜRECİNDEN DAHA DA GÜÇLENEREK ÇIKACAK"

Karsu, konuşmasının devamında kongreler sürecinde CHP’nin güçlenerek iktidar yürüyüşünü sürdüreceğinin altını çizerek; “Partililerimiz delegeleri belirlemek için iki oyu tek sandıkta kullanacak. Cumhuriyet Halk Partisinde üyeler ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyecek olan kongre delegelerini bu seçimde belirleyecek. Ayrıca milletvekili adayları, belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının belirlenmesini sağlayacak ön seçim delegeleri de yine 8 Kasım’da kongre delegeleri ile belirlenecek. Partimiz kongreler sürecinden daha güçlenerek çıkacak ve iktidar yürüyüşünü tüm hızıyla sürdürmeye devam edecektir. Süreç, hem partimize hem de tüm Bolumuza şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.