VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEYFİ HAN'A VEDA

26 Ekim 2019

............................

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Sekreterliğine seçilen Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfi Han için Bolu Adliyesinde uğurlama töreni düzenlendi.

Bolu Adliyesi Fuaye Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, bu haberi aldıkları andan itibaren tüm yargı camiasının kendi yaşadıkları heyecanın aynısını yaşadığını hissettiğini kaydetti.

Han’ın yeni görevini herkesin son derece memnuniyetle karşıladığını belirten Yaman, “Zira hepimizin malumu HSK tüm hakim ve cumhuriyet savcılarının terfi, tayin ve özlük hakları konusunda tasarruflarda bulunan anayasal bir kurum ve bu kurumun en önemli basamağını da sekreterlik oluşturuyor. Ne mutluluk ki bizim ağır ceza mahkemesi başkanımız, bizim komisyon başkanımız bugünden itibaren artık HSK Genel Sekreteri. Kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

Han da bu göreve kendisini layık gören Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile HSK Genel Kuruluna teşekkür ederek, “İki gündür benim için çok ilginç bir süreç yaşandı. Ben de bilmiyordum böyle bir şeyi. Benim için de sürpriz oldu. Dolayısıyla sizlerden ayrılmış olmanın ağır hüznünü taşıyorum şu an üzerimde ama bunu ayrılık olarak görmeyin.” şeklinde konuştu.

GİTTİĞİM YERE DE DEĞER KATMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Kendisinin çalıştığı her yere değer katmak için çaba harcadığını dile getiren Han, “Gittiğim yere de değer katmaya çalışacağım. Elimden geldiğince gayret edeceğim. Türk hukukunu uluslararası standartlara kavuşturma adına ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağım. Terimi akıtacağım. Zihnimi ortaya kayacağım. Benim bu görevde başarılı olmam adına bana dualarınızla önerilerinizle destek olacağınızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Han, adliye çalışanlarıyla vedalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Törene, Yaman ve Han’ın yanı sıra Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, adliyede görev yapan hakim ve savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı.

 

  • SEYFİ HAN'A VEDA
  • SEYFİ HAN'A VEDA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.